Ons Verhaal

VISIE

Studio Boog wilt een trefpunt zijn waar unieke en handgemaakte items worden verkocht voor alle baby's en kinderen, en waar kennis en vakmanschap worden doorgegeven met als doel om ouders en hun sociaal netwerk te steunen bij het verlies van een kindje.

MISSIE

Dagelijks worden er ouders in ons land geconfronteerd met het grootst denkbare verlies: dat van hun kind. Er bestaan heel wat prachtige vzw’s die ouders en hun sociaal netwerk ondersteunen in hun rouwproces. Denk maar aan oa. de vzw’s Met Lege Handen, Boven de Wolken, Ouders Van een Overleden Kind, Sterrenkinderen, en het Berrefonds.

Een kindje dat overlijdt, wordt een Sterrenkindje genoemd en wanneer ouders, na dit verlies, een broertje of zusje op de wereld zetten, wordt dit kindje een Regenboogkindje genoemd.

Omdat Studio Boog ontstond door het maken van regenboogjes, willen we blijven bijdragen aan de symboliek van Regenboogkindjes en ouders steunen die te maken kregen met het verlies van een kindje. Daarom steunt iedereen die bij Studio Boog iets koopt de vzw. Het Berrefonds.

Studio Boog gelooft dat we samen meer kunnen bereiken dan alleen en creëert daarom zelf decoratie voor alle baby's en kindjes én is tegelijkertijd een platform voor andere creatievelingen die hun items willen verkopen en zo het goede doel willen steunen. Zo hopen we dat elk handgemaakte item warmte en liefde mag uitstralen, waar het ook een plekje krijgt en dat het een steun mag zijn, voor iedereen die het nodig heeft.